Historie

Van Wersch opticiens in Kerkrade is al ruim 85 jaar een begrip en het adres voor uw brillen, zonnebrillen, sportbrillen en contactlenzen.

In 1930 oefende (opa) L. van Wersch al het vak van opticien uit. Destijds nog in combinatie met de apotheek aan de Hoofdstraat in Kerkrade. Daarna is de zaak overgenomen door Henk van Wersch en op 18 december 1962 verhuisde de zaak naar het huidige adres; Einderstraat 9 in Kerkrade.

Sinds 1 juli 2006 zwaait Judith er de scepter. In 2012 is Henk het wat rustiger aan gaan doen; toen is  Sandra  het team komen versterken.

 

Kenmerkend voor ons bedrijf is Service, Kwaliteit en Vakmanschap. Met deze drie pijlers oefenen wij met veel passie en plezier al sinds 1930 ons vak uit.

De uitgebreide collectie dames, heren en kindermonturen, zonnebrillen en sportzonnebrillen wordt regelmatig aangevuld. Hiervoor bezoeken we meerdere keren per jaar de nationale en internationale optiekbeurzen, zodat altijd de nieuwste trends in de winkel hangen.

Enkele bekende merken uit de collectie zijn: Chloé, Michael Kors, Ray-ban, G-Star, Guess, Porsche Design, Tod’s, Roberto Cavalli, Silhouette enz.

Ook kenmerkend voor ons bedrijf is de persoonlijke aandacht voor de klant.

Wij nemen ruimschoots de tijd voor een uitgebreide vakkundige  oogmeting, u krijgt een goed advies bij het kiezen van uw bril of lenzen. Tevens kunt u bij ons ook terecht voor de nieuwste generatie Varilux glazen die aangemeten worden met de visioffice zuil. Zo krijgt u een perfecte maatwerk bril.

Draagt u liever contactlenzen? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres.

 

Het familiebedrijf staat voor Service, Kwaliteit en Vakmanschap.

Het team van van Wersch opticiens hoopt u te mogen begroeten.