Correctiemonturen

Als u een bezoek aan onze winkel brengt dan zult u aangenaam verrast zijn door de keuze in monturen. Een bril is tegenwoordig niet alleen een corrigerende oplossing. Mode en comfort spelen steeds meer een rol in het kiezen van een bril. Of u nu kiest voor een hippe, stijlvolle, strakke of klassieke bril, u zult bij ons de juiste keuze maken.

Bij het kiezen van een montuur is het goed om rekening te houden met de vorm van uw gezicht, de tint van uw gelaat en de kleur van uw haar. Een bril kan de beste kanten van uw gezicht benadrukken en de minder sterkte punten camoufleren.

Bij de keuze van een montuur is het goed om rekening te houden met de vorm van uw gezicht, de tint van uw gelaat en de kleur van uw haar. Een bril kan de beste kanten van uw gezicht benadrukken en de minder sterke kanten camoufleren. Onze experts kunnen u daarbij uitgebreid adviseren zodat we   samen de perfecte bril voor u uitzoeken. Of u nu een ovale, rechthoekige, driehoekige of ronde gezichtsvorm heeft, voor iedere gezichtsvorm is er een passende oplossing.

Wij zullen u hier uitgebreid bij adviseren.